Idag kom mina skal till optiken som jag kö...

img_0871 (MMS)

Idag kom mina skal till optiken som jag köpt på tradera!


Moa och jag hittade  ett rikligt smultrons...

img_0866 (MMS)

Moa och jag hittade  ett rikligt smultronställe :) Minst lika många åkte direkt in i munnen!


Ute på promenad i de underbara vädret när ...

img_0861 (MMS)

Ute på promenad i de underbara vädret när pappan fick lov att rycka in å jobba en sväng!


Syskonvagn till Salu ;)

http://www.blocket.se/vi/34522269.htm

Våran super fina syskonvagn är nu till Salu, intresserad? ;D

Nestlé Jogolino Persika Banan!

Jag är medlem på BUZZADOR och har haft möjlighet att prova på Nestlés "Jogolino med Persika och banan smak" från 10 månader.

Å min minsta dotter har älskat den speciellt dom här dagarna nör det har vart jätte varmt ute och hon vägrat ätit varm mat, en Jogolino och hon var nöjd!

Den luktar super gott när man öppnar den och smakar faktiskt gott :P Då jag var tvungen å smaka lite jag med :P

Har grannar och vänner med småbarn som är runt 10 månader som även dom har fått provat den och den har varit väldigt populär hos alla barn som jag har fått att smaka på och dom allra flesta hade sedan åkt å köpt en förpackning på affären!

Så jag rekomenderar verkligen Nestlé Jogolino Persika Banan! En hit som aldrig kan slå fel ;)

8.48


8.45 går jag in på toaletten och ska byta om till trosorna och rocken, tänker att de är lika bra att passa på å kissa då jag kommer få ligga med remsa ett tag säkert!
Sitter på toaletten och känner att nu kommer bebisen, skyndade mig att låsa upp dörren och tog ett steg ut sen kolla jag in mot undersökningsrummet och sa: Nu kommer bebisen! Barnmorskan som var där inne kom ut fort som fan och fram med en rullstol och sa åt mig att sätta mig samtidigt som hon larma och skulle hutta ett förlossningsrum.
Jag kunde inte sätta mig i rullstolen så dom hjälpte mig att gå in i undersökninngsrummet där jag la mig på sängen.
Efter att jag lagt mig på sängen så sa de plupp och ut kom världens finaste lillasyster på 3990gram och 52 cm lång!
Då allt gick så fort så var det ingen som hade kollpå klockan men när dom hade börjat sy och gett både mig och lillsyster sprutor då allt gick så himla fort så kom dom på det och kolla på klockan som då var 8.50 så vi kom överens om att de var 8.48 som hon kom ut till världen.

Både jag och Sebbe var i chock över hur fort allting gick, vi som hade räknat med att de inte skulle komma nån bebis förrän efter säkert 15 nångång så var nästan de första vi sa när vi var på väg in i förlossningsrummet var: Jaha vad ska vi göra nu då?


Sebbe åkte hem efter att dom hade vägt å mätt lillasyster, jag passa på å mysa å mata med lillasyster ensam för att sedan 6 timmar senare bli upp hämtad utav mannen och få komma hem och instalera oss innan storasyster kom hem för att få se sin lillasyster för första gången!

VÅR ÄLSKADE LILLA LILLASYSTER var äntligen här!

8.40

Någon minut innan 8.40 så har vi kommit fram till parkeringen på förlossningen och jag ska precis resa mig och kliva ur bilen när vattnet går och både sätet och jag blir dygnsura!

Stannar på gräsmattan för att andas mig genom värken som kommer och Sebbe skojar och säger att du behöver juh inte stanna och föda här på gräset!
Hahaha, jätte kul sa jag, vi kommer iaf få åka hem efter undersökningen, de känner jag på mig!

8.40 kommer vi in på förlossningen och går in i undersökningsrummet där jag får ett par såna där snygga trosor och en rock att byta om till då byxorna va dyngsura!8.30

8.30 orkade jag inte höra på sambons tjat nå mer så vi började att sätta på oss skorna och värma vetekudden en sista gång för att sedan bege oss till bilen och åka in till förlossningen!

Snart dags!

De var vid den här tiden som jag skickade ut ett mass sms om att bebis var på g och jag hade en sambo som var rastlös å ville åka in till förlossningen för att jag hade så ont, men jag tyckte inte att jag hade så ont så nå åka in till förlossningen var bara onödigt!
Jag fick ligga kavr i min soffa men jag ringde nu in till förlossningen där hon sa i telefonen att vi fick komma om jag mera ont eller inte orkade vara kvar hemma!

Hemma blev vi ett litet tag till....

För ett år sen idag hade vi precis vRit oc...

För ett år sen idag hade vi precis vRit och lämnat Moa hemma hos min mamma och sedan åkte vi hem och jag låg med värkar i soffan! Men va inga värkar som gjorde ont utan de var så jag kunde andas mig igenom dom och ja värmekudden på magen!


11:e juni!

För 1 års sen idag hade vi varit och firat att Mattis hade tagit studenten och jag gick på övertid, var beräknad den 5:e juni men ingen bebis som velat tittat ut! Å jag hade sagt redan innan att om "den" har kommit innan Matts student får den stanna där inne tills efter studenten är klar.

Mådde hur bra som hellst förrutom att man kände sig som världens flodko i värmen :P Var en underbar dag med nära och kära!

Men ingen bebis som ville titta ut, så var bara att vänta!


Idag har vi firat våran snart blivande 1-åring, hon fick massa fina saker och tårta såklart :)
Även den här dagen har vart underbar och förhoppningsvis blir morgondagen lika underbar den!

28:e Maj, Linda och Stefans bröllopp!

Här kommer lite bilder från brölloppet vi var på!
Världens finaste bröllopp å brudpar <3

På Linda och Stefans bröllopp!
Jag och Moa i kyrkan!

brudbukett
Brudbuketten!

Brudparet <3
Finaste Brudparet <3


Älskar den här bilden, så mycket kärlek och lycka <3


Finaste Linda och Jag, båda har vi blivit stajlade utav MARTINA :D


Fia,Linda och Jag! <3 Älskar er <3

RSS 2.0